Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز گفت: در این ۱۴ سال قریب به ۱۱ بار مزایده برای واگذاری ماشین‌سازی تبریز انجام شده است، که متاسفانه هر ۱۱ بار ناموفق بوده است.

محمد صالح ترکمان، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز، در نشست خبری خصوصی سازی که به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه سهند آذربایجان شرقی، بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه و مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: ماشین سازی تبریز به عنوان صنعت مادر تخصصی در سال ۵۱ در تبریز تاسیس شد و هدف از تاسیس این شرکت نه تنها تامین ابزار آلات  صنایع مهم کشور مانند صنایع دفاعی، پزشکی و نفت پتروشیمی بوده، بلکه بحث منفک کردن کارخانه‌های دیگر جزو وظایف ماشین‌سازی‌تبریز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترکمان تاکید کرد: در تبریز ۹ کارخانه داریم که از ماشین سازی منفک شده و جزو کارخانه‌های پیشرو در سطح خاورمیانه است. متاسفانه این مجموعه در سال ۸۳ وارد روند خصوصی‌سازی و واگذاری می‌شود تا سال ۹۷ به این روند به طول می‌انجامد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز اظهار کرد: در این ۱۴ سال قریب به ۱۱ بار مزایده انجام شد که متاسفانه هر ۱۱ بار این مزایده ناموفق بوده است.

وی گفت: در سال ۹۴ ماشین سازی تبریز به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار شده و صندوق بازنشستگی فولاد به سازمان خصوصی سازی وکالت داد تا ماشین سازی را بفروشند و معادل مبلغ آن را به صندوق فولاد پرداخت کنند.

ترکمان اظهار کرد: وقتی بحث قیمت‌گذاری ماشین‌سازی‌تبریز پیش میکشیم که چرا ماشین سازی تبریز در سال ۹۴ فروخته اید می‌گویند قیمت گذاری ذیل اصل ۴۴ نمی‌آید. واگذاری از شخص به شخص بوده و بحث اصل ۴۴ مطرح نیست.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز بیان کرد:  وقتی فرخزاد در ۳۰ مرداد ۹۷ دستگیر شد بحث فسخ قرارداد وی پیش آمد و اواخر سال ۹۷ حکم او قطعی شد و  محکوم به ۲۰ سال حبس و پرداخت جزای نقدی شد. بحث عودت ماشین سازی به بیت المال از زمان دستگیری فرخزاد مطرح شد، اما نمی‌دانیم چرا سازمان خصوصی سازی این قضیه جدی پیش نگرفت.

ترکمان یاد آور شد: بعد از آن ماجرا ماشین سازی به مزایده جدید گذاشته شد. این مزایده همچنان به قیمت شهریورماه سال ۹۴ گذاشته شد که با فشار تشکل‌های دانشجویی و نماینده‌های مجلس و کارگران، مزایده لغو شد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز تصریح کرد: کمتر از یک ماه از این قضیه شاهد بودیم سازمان خصوصی‌سازی با مذاکره قرار بود ماشین‌سازی‌تبریز را بفروشند که با برخورد قاطع کارگران مواجه شد و کارگران با تحصن، مخالف خود را اعلام کردند و گفتند اگر قرار باشد خارج از روال قانونی ماشین سازی واگذار شود، اجازه فروش را نخواهیم  داد.

وی افزود:  متاسفانه با وجود این که مالک ماشین سازی بازداشت بود، اما همچنان مالکیت ماشین سازی را در دست داشت؛ که تقریبا سه هفته پیش معاونت حقوقی و استان‌های وزارت تعاون اعلام کرد، قرارداد ماشین سازی تبریز با فرخزاد فسخ شده و به صندوق بازنشستگی فولاد عودت داده می‌شود؛ این جدید‌ترین نقطه ابهام در مورد ماشین سازی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشست خصوصی سازی ماشین سازی تبریز سازمان خصوصی سازی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از انتشار آگهی مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بنای تاریخی خانه آصف اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بناهای تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بناهای تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

وی افزود: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بناهای تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اشاره به با برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بناهای تاریخی استان، تاکید کرد: با توجه به اینکه واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بناها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بناها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

کد خبر 749477

دیگر خبرها

  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس