Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از نمایشگاه محصولات دانش بنیا دانشگاه صنعتی سهند تبریز در جریان تلاش های و دستاوردهای مرکز رشد این مرکز مهم دانشگاهی قرار گرفت. 

دکتر افشین ابراهیمی، مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند و دبیر نمایشگاه محصولات دانش بنیان این دانشگاه به ایرنا گفت: در این نمایشگاه ۳۰ محصول مختلف شرکت های دانش بنیان برای نمایش و فروش ارایه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابراهیمی افزود: دستگاه های تصفیه هوای بیمارستان و تهویه مطبوع در شرایط کرونایی برای جداسازی ذرات ریز معلق در هوا از جمله محصولات ارایه شده در این نمایشگاه است.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه همچنین کیت تشخیص سریع پوکی استخوان  ارایه شده که برای اولین بار در کشور ساخته و تست های اولیه آن با موفقیت طی شده است و اکنون در مرحله عقد قرارداد برای فروش قرار دارد. 

وی گفت: انواع محصولات رایانه ای از قبیل نمایشگر سه بعدی و نیز کوره ذوب از دیگر اقلام ارایه شده در این نمایشگاه است. 

مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند افزود: در نمایشگاه محصولات دانش بنیان همچنین دستگاه «هات تپ» پلی اتیلنی که برای اولین بار در کشور ساخته شده، به نمایش گذاشته شده است. 

وی توضیح داد: این دستگاه برای انشعاب گیری از لوله های نفت و گاز در اندازه های ۴ تا ۱۲ اینچ بدون قطع جریان کاربرد دارد. 

دانشگاه صنعتی سهند در ۲۵ کیلومتری جنوب تبریز در محدوده شهر جدید سهند، در سال ۱۳۶۹ با مصوبه شورای عالی گسترش آموزش عالی شروع به کار کرد. هم‌ اکنون بعد از گذشت بیش از ۲۷ سال فعالیت آموزشی، دانشگاه در ۲ رشته در مقطع کاردانی، ۲۱ رشته در مقطع کارشناسی ، ۵۵ رشته در مقطع کارشناسی‌ ارشد و ۶۰ رشته در مقطع دکتری به فعالیت آموزشی خود ادامه می دهد.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، در سفری یک روزه برای رونمایی ۱۱ طرح فناورانه وارد تبریز شد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز سورنا ستاری شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز سورنا ستاری شرکت دانش بنیان آذربایجان شرقی تبریز سورنا ستاری شرکت دانش بنیان اخبار کنکور نمایشگاه محصولات دانش دانشگاه صنعتی سهند رشته در مقطع دانش بنیان ارایه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت ۱۰۰ نفره طراحی شود، گفت: پیش قرار دادهای ۱۰ تا ۱۲ جت هم بسته شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، روح الله دهقانی معاون علمی و فناوری رییس جمهور صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت، اظهار داشت: رییس جمهور کارگروه تخصصی برای ساخت هواپیمای جت تشکیل داد که 8 جلسه کارگروه تشکیل شده است.

رایگان شدن درمان کودکان تا 7 سال سرمایه‌گذاری برای آینده است

وی افزود: مسئولانی از وزارت صمت، دفاع، راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی، ایرلاین های معتبر در این جلسات شرکت کردند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت  100 نفره طراحی شود، گفت: پیش قراردادهای 10 تا 12 جت هم بسته شده است.

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم